ILMOITUSTAULU 2022

 

 

YLEISTÄ

 

Hyvää kevättä kaikille!
Jäsenten pyynnöstä, kesätarroja on myynnissä Töölössä maaliskuun ja huhtikuun ajan.
Perille löytää osoitteella: Suunnistajan kauppa, Museokatu 34, Töölö. Kauppa on auki ark. 10-17 ja la 10-14.


Maksu tasarahalla (50 €) tai Mobilepayllä (nro 33449).
HUOM: Jos maksaa Mobilepaylla viestikenttään on kirjoitettava majan numero.
Suunnistajan kauppa toivoo pikaista ja josutavaa asiointia tarrojen kanssa.

 

**************************

 

Varsasaari yhdistys ry käyttää Procountor taloudenhallintaohjelmaa vuoden 2022 alusta lähtien. Majojen vuokralaskuja lähetetään helmi-huhtikuun välillä ja vuosikokouksen jälkeen laskutetaan huoltomaksut. Maksujen käsittely tarkentuu ja yhtenäistyy ohjelman myötä. Samalla on tärkeää, että jokainen maksaa laskun siinä lukevalla viitteellä ja noudattaa eräpäiviä.  Lasku tulee sähköpostilla niille, jotka ilmoittivat viime kesänä sähköpostinsa. Tavoite on saada kaikki maksut kulkemaan sähköisesti mahdollisimman pian. Voit lähettää nimesi, majan numeron ja sähköpostisoitteen vaksin puhelinnumeroon 31.3.22 mennessä. Sähköpostiosoitteen lähettäneiden kanssa siirrymme seuraavasta laskusta sähköpostilaskutukseen. 


Olemme ottaneet käyttöön myös Varsasaaren oman Mobilepay kaupan. Sen kautta hoidetaan kesällä saaressa tapahtuva maksuliikenne. Saaren Mobilepay numero on 33449. Käteiskassasta on tarkoitus luopua kokonaan.


Lisätietoa luvassa vuosikokouksessa.

 

*****************************

 

Kesän-22 päivystysajankohdat yhdistyksen majalla.

Päivystyksessä voit hoittaa mm. majakauppoihin liittyviä asioita tai ostaa veneeen kausitarroja. Muistattehan hyvän käsihygienian ja turvavälit sekä jonottaessa että asioidessa. Päivystys tapahtuu ulkona, majan terassilla.

 

 

KESÄOHJELMA -22